SERVICES

SOUND LOGO | PRODUCTION | COMPOSITION | JINGLES

Jingles – radio, tv of online

Heb jij een product of bedrijf dat je extra wilt aanprijzen op de radio, op tv of online? Laat ons een catchy jingle voor je maken! We dragen zorg voor het hele proces: van compositie tot de eindmix!

Sound logo – herkenbaarheid voor je bedrijf

Net als met een visueel logo, wil je ook met geluid zorgen voor herkenbaarheid van je bedrijf of product. Een kort, herkenbaar ‘deuntje’ zodat de luisteraar of kijker meteen weet dat jij het bent! Denk aan bekende sound logo’s van bijvoorbeeld Douwe Egberts, Netflix of Mcdonald’s.

Compositie en productie – reclame, app of game

Muziek voor onder een reclame, een app of een game? Of wil je hulp met het schrijven van een lied of de opname van je nieuwe single? Zowel op de voor- als op de achtergrond: Sound Bakery laat van zich horen! We bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om compositie en productie. Neem ook eens een kijkje bij onze werken en previews.

Custom Composition – bedrijfsfeest, bruiloft, leuk feestje

Geef je een bedrijfsfeest, een bruiloft of gewoon een leuk feest en lijkt het je leuk om daarvoor een op maat gemaakt nummer te hebben? Of heb je een tekst geschreven op een bekend nummer en wil je dat laten opnemen? Wij kunnen een track voor je maken waarin jij bijvoorbeeld je man of vrouw extra in het zonnetje zet op jullie grote dag. Of wat je samen met je collega’s op jullie bedrijfsfeesten meebrult! Je kunt het bij ons zelf of samen met je collega’s komen inzingen en wij laten het klinken alsof je jarenlange ervaring hebt. De Sound Bakery maakt van jou een ster! Vind je dat toch iets te spannend? Het laten inzingen door een professionele zanger of zangeres behoort ook tot de mogelijkheden. Bel, app, of maak je wensen kenbaar via ons contactformulier. We horen graag van je!