ABOUT

SOUND LOGO | PRODUCTION | COMPOSITION | JINGLES

Alessandro van der Sluis
Alessandro van der Sluis

D

e Sound Bakery Studio is begin 2018 opgericht door ons, Martijn van Spaendonck & Alessandro van der Sluis. Samen hebben we jaren ervaring in de muziekindustrie. Van lesgeven, live spelen, produceren en schrijven voor gerenommeerde artiesten en reclamebureaus tot tour- en muziekmanagement. We hebben zelfs gitaren verkocht in een gitaarwinkel (in feite is dit hoe we ooit elkaar leerden kennen in 2008).

Omdat we samen zoveel ervaring hebben op bijna ieder veld in de muziekindustrie begrijpen we echt wat onze klanten willen. Wij staan voor een persoonlijke, professionele en super gedreven benadering.

Wij maken het voor jou

Martijn van Spaendonck live
Martijn van Spaendonck

Met jaren ervaring in de top van de muziekbranche specialiseert de Sound Bakery zich in het bijzonder in Sound Logo’s, Muziekproductie, Compositie en Jingles.

Wij geloven in de authenticiteit van ieder project. We geloven in wat we doen.
Heb jij een stuk muziek nodig voor je nieuwe bedrijf, of een jingle? Misschien vlog je en hou je ervan om geweldige video’s voor YT te maken? Wij kunnen je helpen.

Muzikaal kunnen we jouw bedrijf helpen met een prachtig, op maat gemaakt stukje muziek dat je absoluut te gek zult vinden.

Neem een kijkje op onze Portfolio pagina en luister naar onze Previews. Vragen? Bel of stuur een bericht!